Login for faster access to the best deals. Click here if you don't have an account.

Riant appartement Willemsparkweg A'dam Museumkwart 1675 Private individual

Real estate   Amsterdam   1 view

1 675 €

  • riant-appartement-willemsparkweg-adam-museumkwart-1675-big-0
Location: Amsterdam
Price: 1 675 €

Plaatsnaam : Amsterdam

Dit appartement ligt in een zeer gewild residentieel district van Amsterdam. Het is gerenoveerd en voldoet aan de eisen van modern comfort. Het is gelegen vlak bij het Vondelpark, het Concertgebouw en musea, restaurants, uitgaansgelegenheden, winkels en openbaar vervoer. Het is volledig gerenoveerd met een woonoppervlakte van 75 m2 op de tweede verdieping.
Vloer- en raamisolatie/dubbele beglazing waarborgen geluids- en warmteisolatie.
Indeling:
Twee kamers en-suite (ieder 6,30 x 4,08) met schuifdeuren als afsluiting. De achterkamer heeft een ruim balkon (4 x 1,70) op het zuiden met uitzicht op de tuinen. De voorkamer heeft een balkon aan de straatzijde. De keuken (4 x 2,20) is voorzien van een vijfpits kookplaat met afzuigkap, een combi magnetron/oven, vaatwasser en een grote koelvries-combinatie ijskast. Tevens een electrische wasmachine en droger. De luxe betegelde ruime badkamer (4 x 2,20) heeft een ligbad, een separate douche, wastafel en kast.
De woning is voorzien van parket en gordijnen. Centrale verwarming met thermostaten, warmwater systeem, keuken met vloer- en wandtegels.
Gestoffeerd (één foto toont hoe de zitkamer door een vorige huurder werd ingericht). Oppervlak 75 m2. Vloer- en raamisolatie/dubbele beglazing. Toilet met fonteintje. Grote bergkast en vier suitekasten.
De woning is geschikt voor een alleenstaand persoon, of partners.
Een parkeervergunning is verkrijgbaar. Een auto oplaadpunt is dichtbij. Om de hoek is een fietsenstalling. Daarnaast is er in de directe omgeving een ruim aanbod aan bussen en trams, alsmede een groot en gevarieerd winkel- en supermarkt aanbod.
Kortom een prachtwoning op een zeer gewilde veilige locatie met weinig verkeersdrukte . Op basis van  foto's kan natuurlijk geen totaalindruk verkregen worden. Met uw inrichting naar eigen smaak kunt u hier een heerlijk home van maken.Bij interesse zal ik graag nadere gegevens over uw situatie en wensen ontvangen. 

https://www.marktplaats.nl/a/huizen-en-kamers/huizen-te-huur/m1689876220-riant-appartement-willemsparkweg-a-dam-museumkwart-1675.html?previousPage=lr

Additional Details

Size 75
Rooms 2
Furnished Yes
Building Type Apartment