Login for faster access to the best deals. Click here if you don't have an account.

Julius Pergerstraat 162-II, 1087 KP Amsterdam Private individual

Real estate   Amsterdam   2 views

1 550 €

  • julius-pergerstraat-162-ii-1087-kp-amsterdam-big-0
  • julius-pergerstraat-162-ii-1087-kp-amsterdam-big-1
  • julius-pergerstraat-162-ii-1087-kp-amsterdam-big-2
  • julius-pergerstraat-162-ii-1087-kp-amsterdam-big-3
Location: Amsterdam
Price: 1 550 €

Julius Pergerstraat 162-II, 1087 KP Amsterdam

Dat kan hier in dit ruime appartement op Ijburg. Het is een moderne woning met 2 goed bemeten slaapkamers. Tevens is het appartement gelegen op de tweede verdieping en beschikt het complex over een lift en trappenhal. Op de galerij voor het appartement bevindt zich het balkon.

IJburg is een recent ontwikkeld gebied in Amsterdam en het ligt nog eens dicht bij het centrum van Amsterdam. Daarnaast is het openbaar vervoer naar het centrum goed te doen. Ook is Ijburg makkelijk te bereiken met de auto vanaf de snelwegen. Tevens beschikt het gebied over verschillende faciliteiten zoals een winkelcentrum, scholen, supermarkten en sportverenigingen. Ook beschikt het over een klein en populair strand.

Indeling:
Gemeenschappelijke entree met lift en trappenhal. Tevens bevinden zich hier de aparte berging en toegang tot de parkeergarage.
Entree op de 2e verdieping, hal met toilet en berging met wasmachine en droger, ruime woonkamer met open keuken (v.v. diverse inbouw apparatuur) , twee goede slaapkamers, badkamer met inloopdouche en luxe wastafel. Balkon op de galerij (binnenplaats) voor het appartement.

Additional Details

Size 80
Rooms 3
Furnished Yes
Building Type Apartment